Logo no.decormyyhome.com

Hvordan lage rengjøringsprodukter til hjemmet

Hvordan lage rengjøringsprodukter til hjemmet
Hvordan lage rengjøringsprodukter til hjemmet

Innholdsfortegnelse:

Video: iOS 14 Tips & Tricks for Beginners! 2024, Juli

Video: iOS 14 Tips & Tricks for Beginners! 2024, Juli
Anonim

Hver husmor før eller senere under rengjøring kan gå tom for vaskemidler, filler, svamper osv. Dette betyr ikke at du umiddelbart trenger å løpe til butikken. Rengjøringsprodukter kan tilberedes om noen minutter hjemme, og de vil være mye billigere og miljøvennlige, i motsetning til butikkjøpte produkter.

Image

Glassrenser

For å tilberede et slikt produkt, må du ta vann, eddik, alkohol og oransje essensiell olje for smaken. Alle ingrediensene skal blandes og helles i en sprayflaske. Påfør produktet på en klut eller papirhåndkle og tørk av glasset.

Rustrenser

Dette produktet er godt egnet for å fjerne rustflekker fra porselen og emalje bad og vasker. Du trenger en halv sitron og et glass boraks. Dypp sitronen i boraksen og gni den med overflaten på badet. Det må huskes at dette verktøyet ikke egner seg til bad og vask i marmor og granitt.

Fettfjerner

Denne renseren er designet for å rengjøre griller og hetter. For å lage dette verktøyet trenger du et glass tørr ammoniakk og 1 liter vann. Bland ingrediensene, bløt stoffet i den resulterende løsningen og rengjør overflaten. Husk å skylle overflaten med vann og la den tørke.

Luktrenser

Dette verktøyet er utmerket til rengjøring av kjøleskap og kjøkkenenheter. Bland vann og brus til det dannes en pasta. Bruk løsningen på en svamp eller klut og tørk overflaten. Denne løsningen fjerner ikke bare forurensning, men også ubehagelige lukt.