Logo no.decormyyhome.com

Hvordan forberede vinterklær til oppbevaring

Hvordan forberede vinterklær til oppbevaring
Hvordan forberede vinterklær til oppbevaring

Video: Oppbevaring i kjøleskap – slik reduserer du matsvinn 2024, Juli

Video: Oppbevaring i kjøleskap – slik reduserer du matsvinn 2024, Juli
Anonim

Årsskiftet er forbundet med behovet for å rengjøre noen ting i skapet og erstatte dem med andre. Ta vare på ting som vil bli lagret i lang tid. Hver type klær og fottøy trenger sin egen forberedelse og forskjellige oppbevaring.

Image

Bruksanvisning

1

Forsikre deg om at du ikke trenger ting denne sesongen. Sjekk værmeldingen, som kan være ustabil.

2

Rene pelsprodukter. Du kan ty til renserier, kan du prøve hjemmemetoder. For rengjøring hjemme, bruk hvetekli eller rugkli, oppvarmet til 60 grader. De trenger å gni pelsproduktet og deretter riste. For hvit pels er semulegryn eller potetmel egnet. Tørk pelsene i luften.

3

Vask ned jakker og jakker med flytende vaskemidler eller bruk også renserier. Når du vasker ned jakker, sett noen tennisballer i trommelen og rist med jevne mellomrom under tørking.

4

Kjøp eller sy spesielle yttertrekk. Heng pelsfrakker og jakker på skuldrene, fest alle knapper og glidelåser, legg deksler på toppen. Oppbevares farget og umalt pels oppbevares separat.

5

Inne i pelshattene, sett inn en pappstrimmel som er brettet inn i en ring for å bevare formen på produktet. Pakk lokkene i papir og legg dem i esker.

6

Vask andre ting, og følg regelen om fargeseparasjon. Ventiler ullvarer i friluft. Ta vare på midlene for å beskytte ull og pels mot møll.

7

Brett og rengjør forsiktig de strikkede genserne, for dette kan du bruke spesielle vakuumposer eller bare plastposer. Bøy lange skjørt og kjoler gjennom baren for bukser, slik at de ikke tørker gulvet i skapet.

8

Sjekk skoene for skader og reparasjoner. Dette vil tillate deg å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av den kommende sesongen.

Tørk skinnsko med en fuktig klut, tørk og bruk krem. Ruskindsko skal rengjøres for smuss med en spesiell børste, semsket renser eller et enkelt viskelær, og deretter behandles med en vannavstøtende semsket spray. Stikk skoene dine med aviser og legg dem i esker.

Nyttige råd

For å lagre blå og hvit pels, bruk blå deksler for å unngå gulning. For lær og pels skal dekselet være laget av naturlige stoffer.