Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rense øreringer i gull

Hvordan rense øreringer i gull
Hvordan rense øreringer i gull

Video: How to cleanse with Blomdahl Piercing aftercare 2024, September

Video: How to cleanse with Blomdahl Piercing aftercare 2024, September
Anonim

Gulløreringer er godt tolerert av uheldige miljøfaktorer. Derfor kan de bæres i mange år og glede seg over skjønnheten. Men over tid blir øreringene skitne og mister sin uberørte glans. For ikke å gå til et smykkeverksted hver gang, kan du prøve å rydde smykkene selv.

Image

Du trenger det

Ammoniakk, vaskemiddel, hydrogenperoksyd, sukker, et spesielt verktøy for gullrensing.

Bruksanvisning

1

Hell varmt vann i en liten beholder og tilsett et par dråper ammoniakk. Fordyp gullet i den resulterende løsningen og la stå i flere timer. Skyll produktet med rennende vann om morgenen og tørk det tørt med en myk klut, for eksempel en flanell.

2

Gulløreringer kan rengjøres for smuss med en såpeløsning. Hell varmt vann i koppen. Tilsett en liten mengde sjampo eller flytende såpe. Bløtgjør øreringene i 30-40 minutter. Etter denne tiden, fjern smykkene og pensle den med en gammel tannbørste. Skyll deretter i kaldt vann. Lukk avløpshullet med en spesiell plugg eller sett et dørslag i vasken.

3

Rør i like proporsjoner ammoniakk og hydrogenperoksyd. Senk øreringene i den resulterende løsningen. Lukk beholderen med et lokk slik at alkoholen ikke fordamper. Etter en time, fjern smykkene og skyll med kaldt vann. Tørk av med en myk klut.

4

For å gi gullet tilbake til det tidligere glitteret, bland 1 spiseskje sukker i 1 kopp varmt vann. Sett produktet i løsningen og la det stå over natten. Om morgenen fjerner du øreringene og polerer dem med en myk klut.

5

Dekk bunnen av den lille pannen med en tykk klut i flere lag. Sett øreringene og fyll med vann. Tilsett 1 ts flytende såpe og natron. Ta fyr og kok i 10-15 minutter. Fjern deretter øreringene fra pannen og skyll.

6

Hell vineddik i en plast- eller glassfat. Fukt en skumsvamp eller en gammel tannbørste og rengjør øreringene. Hvis produktet er veldig skittent, bløt i eddik i 15-20 minutter.

7

I smykkebutikken kan du kjøpe et spesielt verktøy for rengjøring av gullsmykker. Den inneholder stoffer som forsiktig og effektivt fjerner forurensning. Før bruk, må du lese instruksjonene eller ta kontakt med selgeren.

Vær oppmerksom

Hvordan velge øreringer i gave. Ørepynt er et spesielt tema for en kvinne, fordi det er øredobbene som mest understreker ansiktet vårt. Derfor bør glansen av steiner eller en rekke metall på øreringer ikke "oppveie" vår naturlige sjarm og attraktivitet. Gulløreringer uten innlegg går til alle.

Nyttige råd

Et kvinnelig øye med en vakker ørering ser søt og forførende ut, mens det kvinnelige bildet er mer sjarmerende. I vår artikkel vil vi snakke om hvordan du velger øreringer, avhengig av formen på ansiktet og ørene, formål, modell, type lås og gi nyttige tips. Studs er universelle øreringer. De vil passe både til en bedriftsdrakt for et forretningsmøte (gull eller sølv øreringer med en lys steininnsats), og for den røde løperen (øreringer i platina, gull med et sett av edelstener - en diamant …

hvordan du rengjør gull med peroksyd