Logo no.decormyyhome.com

Slik renser du sølv selv

Slik renser du sølv selv
Slik renser du sølv selv

Innholdsfortegnelse:

Video: Sådan renser du dine sølv- og guldsmykker 2024, Juli

Video: Sådan renser du dine sølv- og guldsmykker 2024, Juli
Anonim

Hvordan rense sølv selv - et slikt spørsmål oppstod sannsynligvis fra alle eiere av sølvprodukter. Sølvprodukter er veldig vakre og ganske vanlige, men de har en ulempe - over tid kan sølv bli svart.

Image

Noen tips for rengjøring av sølvtøy

Noen ganger er sølvprodukter ganske enkelt forurenset - det kan være restene av kosmetikk, skitt eller støv. I dette tilfellet må du bare skylle gjenstandene i en varm såpeløsning. I stedet for såpe, kan du bruke et hvilket som helst vaskemiddel til oppvask. Hold sølvgjenstandene i et slikt badekar, og gå deretter lett med en myk tannbørste. Det er verdt å merke seg at denne metoden for rengjøring ikke vil gi produktene dine glans, men bare spare deg for skitt.

Det er også et utmerket folkemiddel for rengjøring av sølvprodukter. Riv potetene, hell den resulterende oppslemmingen med vann og dypp sølvproduktene i denne blandingen. Etter noen minutter, fjern produktene og poler dem til en glans med et stykke ull. Forresten, på samme måte kan du rengjøre cupronickel-produkter.

Hvis sølvgjenstandene dine er uten steiner, kan du bruke denne metoden for rengjøring - legg gjenstanden i flere minutter i en varm sitronsyre eller ammoniakkoppløsning. Når du bruker denne metoden, blir produktene ikke bare renere, men også lettere.

Sorte flekker på sølv - hvordan bli kvitt

Du kan bruke en brusløsning for å rengjøre sølvbestikk. Denne prosedyren utføres på denne måten - legg sølvet i en kjele eller bolle, og bunnen av beholderen må legges ut med folie, og hell deretter 2-3 ss natron. Hell kokende vann i beholderen og skyll etter en times tid med kaldt vann.

Det er en annen måte å rengjøre sølv på. Du trenger salt, natron og oppvaskmiddel. Legg alle ingrediensene i en beholder, og fyll alt med kokende vann og legg sølvsmykker i løsningen. Etter omtrent ti minutter, skyll sølvet med rennende kaldt vann.

En ganske original og enkel måte å rengjøre sølv på er med et vanlig viskelær. Det anbefales å bruke et mykt viskelær. Denne metoden for rengjøring vil tillate deg å bli kvitt svart på sølvprodukter.