Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rengjøre trommelen på en vaskemaskin

Hvordan rengjøre trommelen på en vaskemaskin
Hvordan rengjøre trommelen på en vaskemaskin

Video: Slik fjerner du vond lukt fra vaskemaskinen 2024, Juli

Video: Slik fjerner du vond lukt fra vaskemaskinen 2024, Juli
Anonim

Gradvis, på trommelen og på vaskemaskinens varmeelement, blir ikke bare et lag av skala avsatt, men også andre forurensninger. Av denne grunn øker sannsynligheten for funksjonsfeil. Du kan løse problemet ved hjelp av spesialverktøy.

Image

Bruksanvisning

1

Kjøp en spesiell avkalkingsmiddel i vaskemaskinen. Det er ikke egnet til rengjøring av dummier, siden det ødelegger gummielementene som er plassert i trommelen.

2

Hell pulveret direkte i trommelen til vaskemaskinen eller i hovedvaskerommet. Velg det lengste programmet og slå på enheten. Se instruksjonene som fulgte med avkalkingsanlegget for anbefalte vasketemperaturer.

3

Bruk sitronsyre hvis du ikke har funnet en avkalkningsmiddel til vaskemaskiner i butikker. For å rengjøre trommelen og varmeelementet trenger du omtrent 100 g sitron. Temperaturregimet i dette tilfellet bør være 60 grader.

4

Tørk trommelen og gummielementene på maskinen med en svamp eller børste hvis det er smuss igjen etter inngrepet. Hvis du har veldig loslitt glass på døren, rengjør du det med GOI-pasta, og bruk deretter glass og speilvaskemiddel.

5

Hell litt klimaanlegg i spesialrommet og kjør vaskemaskinen igjen, men bare på programmet “kondisjonering” eller “ekstra skylling”. Dette er nødvendig for å fjerne rengjøringsmiddelet grundigere.

6

Hvis du kjenner en ubehagelig lukt i trommelen etter rengjøring med antiskala, hell deretter pulveret og slå på ethvert program. Når vaskesyklusen er ferdig, åpner du døren og lar trommelen ventilere.

7

Ring master hvis du er redd for å bruke kjemikalier for å rengjøre maskinen fra skala. Men det er verdt å merke seg at profesjonelle verktøy skiller seg lite ut i sammensetning fra de som finnes i butikkene.

Nyttige råd

Rengjør trommelen og varmeelementet etter behov. Hvis du har vann av dårlig kvalitet, rengjør du maskinen hver 7.-14. Dag for å forhindre det. Håper ikke helt på den mirakuløse effekten av pulver, som inkluderer spesielle tilsetningsstoffer.

hvordan du rengjør vaskemaskinen for smuss