Logo no.decormyyhome.com

Hvordan fjerne maling fra hvitt

Hvordan fjerne maling fra hvitt
Hvordan fjerne maling fra hvitt

Video: Aleksandra fornyer et gammelt bord 2024, Juli

Video: Aleksandra fornyer et gammelt bord 2024, Juli
Anonim

Hvis maling kommer på stoffet, må du ikke skynde deg å kaste tinget. Avhengig av hvilken type maling som farget de hvite klærne, velges et stoff som kan rense det fullstendig.

Image

Du trenger det

Aceton, løsemiddel, bensin, ammoniakk, medisinsk alkohol, papirhåndklær, oppvaskmiddel, sminkefjerner, hydrogenperoksyd, flekkerfjerner, vaskevaskemiddel, tøymykner.

Bruksanvisning

1

Forsøk å fjerne flekken fra den dekorative malingen med aceton. For å gjøre dette, legg en ren klut i flere lag under den. Fukt en annen klut eller bomullspinne med aceton. Rengjør flekken fra kantene, og beveg deg mot midten. Hvis aceton ikke "tar" en malingsflekk, kan du prøve å bruke de to andre stoffene for å rengjøre den - et løsningsmiddel eller bensin etter eget valg. Fortsett på samme måte som når du fjerner flekken med aceton.

2

Flekker fra blekk, mascara og barnemaling fjernes ved bruk av ammoniakk eller vanlig medisinsk. Hvis det hvite stoffet er for tynt, for eksempel silke, fortynn en eller annen type alkohol med hydrogenperoksyd i forholdet 1: 1. Rengjør blekkflekkene med den resulterende blandingen.

3

Vannbasert akvarell og gouache vaskes perfekt med kaldt vann. Flekker som følge av tegning på tekstiler med filtpenn eller markør, fjernes med alkoholløsninger eller alkohol.

4

Hvis det har dannet seg flekker fra rød leppestift på en hvit klut, vask stedet i en såpevarm oppløsning med oppvaskmiddel, og etter å ha fjernet flekken, må tingen skylles grundig i varmt vann.

5

Fjern en frisk flekk fra dekorative kosmetikk, som mascara, foundation, fra hvite klær med en bomullspinne dyppet i sminkefjerner lotion eller i en fargeløs tonic som inneholder alkohol.

6

Hvis det hvite stoffet er forurenset med neglelakk, legger du et tørt papirhåndkle under flekken nedenfra, gni flekken med bomullsull dyppet i aceton. Så snart lakken er overført til et vev, må du straks erstatte den med en ny og fortsette å rengjøre.

7

I tilfelle malingen er fjernet fra klærne, men det gjenstår et knapt synlig sted, bruk en flekkfjerner på dette stedet og rengjør de gjenværende flekkene med det.

Vær oppmerksom

Etter noen form for rensing av stoffet fra flekker, anbefales det å vaske gjenstanden i et aktivt vaskepulver, etterfulgt av skylling av klær med tøymykner.