Logo no.decormyyhome.com

Slik rengjør du flekker på en saueskinnfrakk

Slik rengjør du flekker på en saueskinnfrakk
Slik rengjør du flekker på en saueskinnfrakk

Video: Slik polerer du bil med Startpakke maskinpolering 2024, Juli

Video: Slik polerer du bil med Startpakke maskinpolering 2024, Juli
Anonim

På slutten av vinteren blir en saueskinnfrakk vanligvis tatt for lagring. Men før det, må den rengjøres for flekker og gateskitt. Du kan uavhengig takle dette problemet eller kontakte en renseri.

Image

Du trenger det

Sjampo, ammoniakk, glyserin, boraks, potetstivelse, skallet bensin, spesiell rensemiddel, gummibørste, skrivesaker viskelær.

Bruksanvisning

1

Hell varmt vann i en egen beholder, tilsett sjampo eller flytende såpe. Spre saueskinnfrakken på bordet og rengjør den grundig med en skumsvamp dyppet i såpevann. Tørk deretter den solbrune huden med en fuktig klut. Heng klær på kleshengere og tørk dem vekk fra radiatorer. Denne metoden kan bare rengjøre mindre forurensninger.

2

I en liter vann, bland 40 ml ammoniakk og glyserin, 10 g boraks. Fukt en mikrofiberklut i den resulterende løsningen og behandle forurensede klær. Skyll saueskinnpelsen med en fuktig skumsvamp og klapp den med et bomullshåndkle. Tørk produktet ved romtemperatur.

3

Bruk potetstivelse eller babypulver. Disse stoffene har en porøs struktur, så de absorberer forurensning. Legg klærne på en flat overflate og dryss jevnt med adsorbent. Ta deretter en børste og rengjør saueskinnpelsen grundig. Fjern pulveret med en bilstøvsuger.

4

Kjøp raffinert bensin i en maskinvare- eller jernvarehandel. Bland løsningsmidlet med potetstivelse for å lage en oppslemming. Sett massen på et skittent sted og la stå i flere timer. Når bensinen er erodert helt, børste stivelsen av.

5

Bruk spesielle produkter for å rengjøre solbrun hud. Anskaff disse produktene bare i merkevarer av skinn og pels for å unngå å kjøpe varer av lav kvalitet. De skummende vaskemidlene i produktet rengjør effektivt solbrun hud. Etter rengjøring må du behandle produktet med en vannavstøtende spray.

6

Rengjør saueskinnpelsen din med en gummibørste for nubuck og semsket skinn. Med den kan du fjerne flekker av forskjellig opprinnelse. Hvis du trenger å rengjøre klær med en gang, og det ikke er noen spesiell børste for hånden, bruk en skrivesaker viskelær.

Vær oppmerksom

Før du bruker dette eller det aktuelle middelet, må du forsikre deg om at det ikke skader solbrun hud. For å gjøre dette må du bruke en liten mengde stoffet på feil side eller et annet iøynefallende sted. Vent litt, men ikke mer enn en halv time. Hvis fargen og strukturen på materialet ikke har endret seg i løpet av denne perioden, fortsett å rengjøre.