Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rengjøre en pistol fra tørket skum

Hvordan rengjøre en pistol fra tørket skum
Hvordan rengjøre en pistol fra tørket skum

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan fjerne rødvinsflekker i sofaen 2024, Juli

Video: Hvordan fjerne rødvinsflekker i sofaen 2024, Juli
Anonim

Mange spesialister innen konstruksjonsfeltet kan ganske enkelt ikke forestille seg reparasjon uten bruk av en pistol for polyuretanskum. Ved hjelp av denne enheten reduseres materialforbruket betydelig og hellingsnøyaktigheten økes. Imidlertid har pistoler en betydelig ulempe - de er vanskelige å rengjøre, og det er nesten umulig å fjerne tørket skum.

Image

Hvis du er sikker på at du skal jobbe med en pistol i to uker fra datoen for den siste bruken, kan du ikke rengjøre den i det hele tatt, men bare la den brukte skumdunken ligge på den. Hvis du fjerner sprayboks, vil pistolen tørke.

Rengjør før og etter jobb

For å rengjøre monteringspistolen anbefales det å skylle den med en spesiell løsning, som selges pakket i sylindere. For å gjøre dette, fjern skummet, skru rensevæsken. Bytt deretter ut en bøtte eller annen beholder der væske vil strømme fra pistolen, og trykk kroken forsiktig i 3-5 sekunder.

Tørk kanten av monteringspistolen med en fille, vent 5-10 minutter, og trykk deretter på kroken igjen i 5-10 sekunder. Og så videre, til tanken for rengjøring er brukt opp fullstendig. Skru deretter av flasken, rist det gjenværende væsken fra fatet. Pistolen er ren og klar for lagring og videre arbeid.

Renseri

Det tørkede skummet kan rengjøres med et acetonbasert løsemiddel eller mineralsk sprit, samt bruke samme rensevæske. Skjær forsiktig av det tørkede skummet fra pistolen og hullet der sprayboksen er koblet til. Hell deretter løsemiddel i disse hullene og vent 10-15 minutter. Hold løsemiddel vekk fra plastens deler av pistolen. Rengjør dysene med en tynn nål, det er nesten umulig å vaske dem med et løsemiddel.