Logo no.decormyyhome.com

Hvordan varme voks

Hvordan varme voks
Hvordan varme voks

Video: Hvordan varmer jeg min voks, kan jeg varme i mikroovnen og hvordan fjerne jeg spildt voks? 2024, Juli

Video: Hvordan varmer jeg min voks, kan jeg varme i mikroovnen og hvordan fjerne jeg spildt voks? 2024, Juli
Anonim

Varmvoksing er en ganske vanlig prosedyre. Dette rimelige verktøyet lar deg bli kvitt overflødig kroppshår permanent uten å besøke en skjønnhetssalong, hjemme. Vanligvis selges en tyktflytende blanding med forskjellige kosmetiske tilsetningsstoffer i bokser, kassetter eller patroner. For at epileringsprosessen skal være effektiv, er det nok å lese instruksjonene for pakken med produktet og varme opp voksen riktig.

Image

Du trenger det

  • - voks for hårfjerning;

  • - en varmeapparat for voks (voks);

  • - mikrobølgeovn;

  • - tanker for et vannbad;

  • - en dobbel kjele;

  • - en skål;

  • - slikkepott.

Bruksanvisning

1

Åpne voksbeholderen og fjern beskyttelsesfolien helt fra den. Installer åpne beholdere i en spesiell varmer (voks). Hvis du regelmessig gjør hårfjerning hjemme, er det fornuftig å kjøpe en slik enhet. Vær oppmerksom på at det finnes forskjellige typer det - for glass med voks, kassetter, kassetter. Noen avanserte modeller av varmeovner er universelle, de kan varme opp produktet, uavhengig av emballasje.

2

Følg instruksjonene for bruk av vokslegeringen. Moderne enheter er utstyrt med høyfrekvente termostater, slik at du ikke trenger å konstant overvåke smeltetemperaturen - den opprettholdes automatisk.

3

Hvis du ikke har en spesiell enhet for oppvarming av voks, bruk en mikrobølgeovn. Forsikre deg om at det ikke blir igjen noen folierester på den åpne emballasjen. Tiden for oppvarming av tanken vil variere avhengig av mengden av blandingen i tanken og kraften i mikrobølgeovnen - dette er omtrent 30 til 60 sekunder. Vanligvis er varigheten av oppvarmingen angitt på emballasjen til produktet.

4

Forbered et hårfjerningsverktøy i vannbad eller dobbel kjele. Ved hjelp av varme damper kan også fast voks, som vanligvis selges i granuler, plater og briketter, smeltes. Fyll en panne med vann og legg mindre retter i den. I dette tilfellet skal væskenivået ikke være høyere enn voksnivået.

5

Sett pannen på en stor ild og sørg for at fuktighet ikke kommer i et tyktflytende produkt i alle fall - ellers kan det brenne deg når du fjerner hår, og kvaliteten på hårfjerning vil bli lavere. La oppvasken stå åpen.

6

Etter kokende vann, reduser du varmen og fortsett å varme opp voksen. Oppbevar den på komfyren i 5 til 10 minutter, avhengig av mengden av midler i banken. Ikke la den tyktflytende væsken koke!

7

Skjær de faste råvarene i små biter og legg i en bolle. Det kan installeres i vannbad eller dobbel kjele. Allerede ved en temperatur på 54 grader vil smeltingen av voksen begynne. Prosessen vil bli fullført når alle partikler av stoffet blir til en homogen masse.

8

Sjekk voksens temperatur før du fortsetter med kosmetiske prosedyrer. Den skal ikke overstige 60 grader, ellers får du forbrenninger. Elt blandingen grundig, flytt spatelen fra midten av beholderen til kantene. Påfør en liten mengde av stoffet på håndleddet fra innsiden - den ferdige voksen skal være varm, men samtidig behagelig.

Metoder for hårfjerning