Logo no.decormyyhome.com

Hvordan bli kvitt strålende grønt på stoff

Hvordan bli kvitt strålende grønt på stoff
Hvordan bli kvitt strålende grønt på stoff

Video: DIY: Varmepute - STOFF & STIL 2024, Juli

Video: DIY: Varmepute - STOFF & STIL 2024, Juli
Anonim

Siden eldgamle tider har strålende grønt vært veldig populært i behandlingen av forskjellige hudsykdommer. Det har utmerkede betennelsesdempende og bakteriedrepende egenskaper. Men dette verktøyet har sine ulemper. Hvis du legger en flekk av grønt på klær, møbler eller et teppe, vil du bli kvitt det ganske vanskelig.

Image

Bruksanvisning

1

For å fjerne den grønne flekken fra den hvite duken, er det nødvendig å suge den i 2-3 timer i blekemiddel, og deretter vaske grundig. Hvis flekken ikke forsvinner, kan du bruke en løsning av hydrogenperoksyd på den og la stå i 1-2 timer, og deretter vaske med pulver.

2

For å fjerne den grønne flekken fra farget vev, må du først vaske den i en såpevarm oppløsning, og deretter fylle den med en svak løsning av kaliumpermanganat og la stå i 1, 5-2 timer. Flekken vil forsvinne.

3

Du kan fjerne den grønne flekken fra ullkluten ved å bruke en vanlig såpeløsning.

4

Du kan bli kvitt den grønne flekken på møbler ved å tørke av den med alkohol til den er helt fjernet.

5

For å fjerne flekker fra strålende grønt, kan du bruke moderne flekkfjerner: Wanish, Dr. Berckmann, Edelstar og andre.

Vær oppmerksom

Du kan ikke i noe tilfelle bruke alkohol, aceton og eddiksyre for å fjerne flekker fra strålende grønt på fargede stoffer. De vil ikke bare ikke takle denne oppgaven, men de vil uopprettelig ødelegge tingene dine.

Med stor forsiktighet er det nødvendig å bruke blekemidler for å fjerne grønne flekker. Husk at de bare egner seg til hvite ting og overflater.