Logo no.decormyyhome.com

Hvordan bli kvitt maling på klær

Hvordan bli kvitt maling på klær
Hvordan bli kvitt maling på klær

Video: Hvordan fjerne flekker på tøy? 2024, Juli

Video: Hvordan fjerne flekker på tøy? 2024, Juli
Anonim

Hvis malingsflekker kommer på klærne dine, kan du prøve å fjerne dem så snart som mulig. Jo tidligere du begynner, jo større er sjansen for et positivt resultat. Hjemme kan du fjerne flekker ved hjelp av improviserte midler.

Image

Du trenger det

White spirit, raffinert bensin, parafin, terpentin, oppvaskmiddel, flekkfjerner, vaskepulver for sta flekker, hvit leire, glyserin.

Bruksanvisning

1

Bruk white spirit for å fjerne flekker fra maling. Fukt en skumsvamp eller klut i et løsemiddel og tørk det forurensede området fra kantene til midten. Vask deretter klær i varmt vann med pulver for gjenstridige flekker. Skyll og tørk produktet.

2

Raffinert bensin og parafin fjerner effektivt malingsflekker, men kan i noen tilfeller skade materialet. Påfør derfor noen dråper løsningsmiddel før du bruker den på en søm eller et annet iøynefallende sted. Hvis fargen på stoffet ikke har endret seg, fortsett med å fjerne flekker. Dypp en bomullspinne i væsken og behandle forurensningen.

3

Oljemaling kan fjernes ved hjelp av oppvaskmiddel. Den inneholder stoffer som bryter ned fettmolekyler. Hell 1 ts oppvaskmiddel og litt vann i en liten beholder. Påfør en blanding av skumgummi på flekken og prosess forsiktig fra kantene til midten.

4

Hell glyserin i en liten beholder og varm opp i mikrobølgeovnen eller i vannbad. Påfør deretter på malingsflekken og la stå i 30-40 minutter. Vask klær i varmt vann med en flekkfjerner.

5

Terpentin gjør en god jobb med gamle malingsflekker. Fukt en bomulls- eller gasbindspinne i et løsemiddel og smør på et forurenset område i 15-20 minutter. Etter denne tiden, vask flekken med oppvaskmiddel eller vaskesåpe.

6

For å fjerne flekker av maling fra hvite stoffer, tilbered følgende blanding. Ta i omtrent like store mengder raffinert bensin og hvit leire. Rør grundig til den er jevn. Legg pastaen på et forurenset sted og la stå en stund. Når gassen har fordampet, ta en klesbørste og børste av leiren. Etter at du kan vaske klærne dine som vanlig. Hvis flekken ikke kunne fjernes første gang, gjenta prosedyren igjen.

hvordan bli kvitt malingsflekker