Logo no.decormyyhome.com

Hvordan bruke vaselin hjemme

Hvordan bruke vaselin hjemme
Hvordan bruke vaselin hjemme

Video: HVORDAN FARGE BRYN OG VIPPER HJEMME? 2024, Juli

Video: HVORDAN FARGE BRYN OG VIPPER HJEMME? 2024, Juli
Anonim

Et slikt universelt middel som vaselin er kjent for alle. Vaseline brukes i elektrisk industri for å produsere forskjellige fett, brukt til å beskytte metall mot korrosjon, og brukes i medisin og kosmetikkindustrien. Imidlertid vet ikke alle hvordan man bruker vaselin hjemme.

Image

For å styrke og forlenge lukt

Vaselin hjelper perfekt til å forlenge effekten av parfyme. Før du påfører favorittparfymen din på nakken og håndleddene, smør du områdene med en liten mengde vaselin. Hemmeligheten er at vaselin absorberer lukt og beholder dem i lang tid.

For hæler og albuer

Vaselin kan med suksess brukes til å myke ru hud effektivt. Det er best å bruke vaselin om natten, og smør dem med røffe deler av albuer, knær og hæler.

For kroppen

Med vaselin kan du lage en effektiv kroppspilling. For dette må vaselin kombineres med salt for å tilberede en salt kratt. Hvis du vil lage en sukkerskrubb til kroppen, så blandes vaselin med brunt sukker. Disse hjemmelagde skrubber renser huden forsiktig og effektivt.

For lepper

Vaselin kan komme til nytte hvis leppene er forvitret eller hvis de er tørre. Litt vaselin skal påføres leppene om natten, og om morgenen vil de se bra ut.

For øyenbryn

For at øyenbrynene skal ha en klar form, er det ikke nødvendig å bruke dyre geler. Det er nok å presse en dråpe vaselin på en ren børste og pusse øyenbrynene med en børste, noe som gir dem ønsket form. Takket være vaselin vil øyenbrynene ikke bare få et godt preparert utseende og en klar form, de vil begynne å skinne vakkert.

For behandling

Vaseline kan smøre skadde områder når slimhinnen tørker, brannsår og sprekker. Vaselin skal påføres i et tynt lag og i små mengder.