Logo no.decormyyhome.com

Hvordan lagre vaskemidler og vaskepulver

Hvordan lagre vaskemidler og vaskepulver
Hvordan lagre vaskemidler og vaskepulver

Innholdsfortegnelse:

Video: Beko vaskemaskin Vaskemaskin skuffesymboler og hvordan du bruker vaskemiddel & stoff myknerom 2024, Juli

Video: Beko vaskemaskin Vaskemaskin skuffesymboler og hvordan du bruker vaskemiddel & stoff myknerom 2024, Juli
Anonim

Vaskemidler og vaskepulver er syntetiske kjemiske forbindelser som er nødvendige for å eliminere skitt og flekker, både fra klær og fra overflaten til møbler, gulv, vegger, servise og menneskekroppen. De brukes aktivt både i hverdagen og i produksjonen, men siden det hele er den samme kjemien, om enn husholdningen, er det nødvendig å overholde reglene for lagring av den.

Image

Det som er farlig inneholder vaskepulver og vaskemidler

Det er trist, men aktiviteten og derfor effektiviteten av vaskemidler og pulver skyldes i stor grad tilstedeværelsen av kjemikalier som ikke er veldig nyttige for en person, for hans hud og luftveier, som lider av dette i utgangspunktet. Selv baby- og allergivennlige pulver kan være farlige når de brukes og hvis de ikke oppbevares på en feil måte.

Vaskemidler inneholder nødvendigvis overflateaktive stoffer (overflateaktive stoffer), som er anioniske, kationiske og ikke-ioniske. De mest aggressive av dem er ana anoaktive overflateaktive stoffer, som omtales som A-overflateaktive stoffer. Disse stoffene kan provosere en allergisk reaksjon, forårsake skade på hjernen og indre organer. De har evnen til å samle seg i kroppen, og selv gjentatt skylling av lin lindrer det ikke fra restene av disse overflateaktive stoffene, som deretter trenger gjennom huden inn i kroppens vev.

Når du jobber rundt i huset og bruker vaskemidler, bruk gummihansker som beskytter huden din mot kontakt med skadelige kjemikalier.

De skadelige komponentene i vaskemidler og pulver inkluderer også klor, som er årsaken til hjerte- og karsykdommer, noe som provoserer utviklingen av aterosklerose og allergier. Du bør ikke kjøpe vaskemidler som inneholder fosfater, de er forbudt å bruke i mange land i verden som en trussel mot mange systemer og organer i menneskekroppen.