Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rengjøre en krystallkrone

Hvordan rengjøre en krystallkrone
Hvordan rengjøre en krystallkrone

Video: Pudsning af chrome 2024, Juli

Video: Pudsning af chrome 2024, Juli
Anonim

Å rense en krystallkrone er ikke vanskelig, men omhyggelig. Det særegne ved å fjerne støv fra en slik overflate er en spesiell behandling. Krystall tiltrekker seg som regel støvpartikler ganske sterkt, med unntak av Swarovski-krystall.

Image

Du trenger det

  • - hansker;

  • - en klut (lin, bomull);

  • - vaskemiddel;

  • - ammoniakk;

  • - vann.

Bruksanvisning

1

Hvis lysekronen din er laget av Swarovski-krystall av høy kvalitet, kan du gjøre det med renseri. For å gjøre dette trenger du en linduk og bomullshansker. Disse materialene vil ikke etterlate merker på rene linser. Bruk en linduk til å rengjøre lysekronen for støv.

2

For våtrengjøring av krystall trenger du en bomullsduk, hansker og skumoppløsning eller et spesielt verktøy for krystall (du kan kjøpe det i husholdningskjemiavdelingen). Bruk hansker for å unngå å etterlate fingeravtrykk på lysekronen. Bruk et rengjøringsmiddel på kluten, og vask hvert objektiv grundig. Vær oppmerksom på: ved våtrengjøring, prøv å ikke få skumløsning på produktbeslagene, siden den kjemiske sammensetningen av produktet kan skade belegget. Tørk lysekronen med en tørr klut.

3

Når du rengjør en krystallkrone, anbefales ikke aerosolprodukter. Dette skyldes at de ofte inneholder mye faste partikler (det er de som etterlater merker på krystallen). Avstå også fra å bruke rengjøringspulver, de riper også overflaten på krystallen, og etterlater synlige riper. Når du kjøper vaskemiddel, må du huske å merke etiketten, den skal indikere det spesielle formålet for bruk.

4

En av hovedreglene for våtrengjøring av en lysekrone er at vanntemperaturen ikke skal være varm, ellers kan beslagene til produktet bli svart. Og selvfølgelig, etter våtrengjøring, bør hvert område tørkes tørt med en tørr klut for å forhindre metallkorrosjon.

5

I tillegg til midlene som er kjøpt i butikken, kan du bruke en folkeoppskrift for rengjøring av krystall. For dette trenger du 1 ss ammoniakk, ? glass varmt vann. Bland disse ingrediensene, så får du et flott rensemiddel for rengjøring av krystall.

krystallrensing