Logo no.decormyyhome.com

Vårrens i leiligheten: hvor du skal begynne

Vårrens i leiligheten: hvor du skal begynne
Vårrens i leiligheten: hvor du skal begynne

Innholdsfortegnelse:

Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, Juli

Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, Juli
Anonim

I et skittent hus med støvete hyller og uvaskede retter kan det ikke være behagelig og koselig. Å feie gulvet og legge ut rene og strykte klær, det vil si små daglige gjøremål, tar ikke så mye tid. Men når vendingen til den generelle renholdet kommer, gir mange husmødre opp.

Image

Før du tar opp en mopp og en fille, må du vurdere omfanget av "tragedien" og fylle ut alt som letter arbeidet ditt. Bytt støvpose i støvsugeren, kjøp vaskemidler hvis du ikke er sikker på at det er nok gamle forsyninger. Glem at hele livet, aviser var den mest effektive måten å rengjøre vinduer på. I ethvert supermarked er det mange fantastiske mikrofiberkluter som vil gjøre glass og speil rene på bare et par minutter.

Klassisk vårrengjøring

Perfekt renslighet må være klokt. Begynn med å lete etter hjelpere. Ring om hjelp til alle leietakere i leiligheten. For det første vil det redusere rengjøringstiden betydelig, og for det andre vil det være en utmerket familieunderholdning. Det er en hemmelighet mer: De tingene du synes er ekstremt nødvendige for andre familiemedlemmer, er bare søppel (fra siden, du vet bedre). De vil ikke blø i hjertene når de kaster jeans som har ligget i skapet i omtrent 10 år.

Du vil trenge hjelpere på første og viktigste trinn - å bli kvitt søppel. Ta et par store søppelsekker, legg dem midt i rommet. Begynn å sortere ut alt du når. Sprukne tallerkener og kopper med ødelagte håndtak, uparrede sokker, tomme skobokser og vesker med et revet håndtak eller revet fôr - alt dette uten å angre, legg i hovedavfallssekken. Klær som fremdeles ser bra ut, men har gått av moten eller blitt små, pakker i den andre pakken. Send unødvendige bøker og barneleker i den tredje pakken. Ta den første pakken med til en søppelcontainer, og den andre og den tredje til nærmeste kirke, husly eller veldedighet.

Det andre trinnet er selve rengjøringen. Barn er gode hjelpere med å bli kvitt søppel. Resten er voldsomme fiender av orden. Mens du skrubber gulvene i ett rom, kan de beise teppet med maling i et annet. Ja, og de vil stadig distrahere deg. Derfor anbefales det å sende barna en tur inn i hagen, og la mannen være utenfor assistentene. På skuldrene til rengjøringsselskapet ditt ligger skruingen av hyllene, omorganiseringen av møbler (midlertidig) og lignende, som krever fysisk styrke.

Rengjøring skal begynne med et rom med balkong. Det er på balkongen, som regel mesteparten av søppel og støv. Så kommer svingen på soverommene og barnehagen. Til slutt blir badet og kjøkkenet rengjort. Imidlertid kan vertinnen foretrekke en annen rengjøringsrekkefølge. Det hele avhenger av graden av forurensning av rommet og personlige vaner.

Clear-out inkluderer mange stadier. Forsøk å kombinere klasser. Mens kjøleskapet tiner, kan du rense korn og krydder (ikke glem å tørke av hyllene i kjøkkenskapene). Hvis du allerede har satt gardinene i bilen og startet vasken, fortsetter du med å vaske vinduer og vinduskarmer.

Ikke glem å ta en 5-minutters pause hver time, ellers blir du fort sliten og fortsatt ikke fullfører den generelle rengjøringen.

Vårrens med Lady Fly

Nylig begynte mange husmødre å bruke Lady Fly-systemet, som lar deg holde huset rent uten å bruke mye tid på det. Slik at rengjøringen ikke blir til en slitsom og fysisk utmattende yrke, deler du hele leiligheten i soner. For eksempel kjøkken, bad og toalett, soverom, stue (fellesrom), balkong og korridorer. Ta en hel uke for å rengjøre ett område, men arbeidet med renslighet bør være 15-30 minutter om dagen. Etter 5 uker vil ingen søppel være igjen i huset ditt, det vil skinne av renslighet. Og viktigst av alt - du trenger aldri å bruke hele helgen på vårrengjøring, fordi du vil venne deg til å bruke bare 15 minutter hver dag for å opprettholde orden i leiligheten.

Relatert artikkel

Rengjøringstjeneste for berømmelse