Logo no.decormyyhome.com

Desinfeksjon av lokaler: en gjennomgang av midlene

Desinfeksjon av lokaler: en gjennomgang av midlene
Desinfeksjon av lokaler: en gjennomgang av midlene

Video: Radisson Hotels Safety Protocol: Meetings & Events 2024, Juli

Video: Radisson Hotels Safety Protocol: Meetings & Events 2024, Juli
Anonim

Hva må være i hvert hjem? Selvfølgelig er dette orden og renslighet! Spesielt på badet og på kjøkkenet, hvor du trenger å vaske og desinfisere overflater daglig. Arbeidet vil ikke være slitsomt hvis du velger riktig vaskemiddel.

Image

Oftest må du vaske et bad, toalett, vask, søppelbøtter, fliser, gulv. Bruk brus, eddik og sitronsaft, hydrogenperoksyd, blekemiddel, samt spesielle rengjøringsmidler når du rengjør.

Image
Bruk av brus i sin rene form for rengjøring av overflater og desinfisering av disse er uønsket. For det første takler det ikke godt ødeleggelse av bakterier og sopp. For det andre består natron av små partikler og kan ripe de behandlede overflatene. For det tredje er desinfisering av et rom med brus arbeidskrevende og tidkrevende.

Bruken av eddik, sitronsaft og andre syrer som desinfiserende middel har ikke fått positive anmeldelser. Sitronsaft er ineffektiv, selv om det er trygt, og det er ganske farlig å behandle rom med bakterier og mugg med eddiksyre. Fordampet damp kan være en ubehagelig følelse.

For å effektivt drepe bakterier av sopp og sporer på de behandlede overflatene, er det bedre å bruke moderne rengjøringsprodukter med en desinfiserende effekt. For eksempel et verktøy som Domestos gel.

Dette produktet inneholder en av de mest effektive desinfiserende komponenter - natriumhypokloritt. Domestos desinfiserende rengjøringsgel rengjør og desinfiserer vasker, toaletter, badekar, flisegulv og andre overflater, og dreper alle kjente bakterier.

Verktøyet er godkjent av Scientific Research Institute of Hygiene og anbefales for bruk i hjem der små barn bor.