Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske hendene fra olje

Hvordan vaske hendene fra olje
Hvordan vaske hendene fra olje

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan fungerer såpe? 2024, September

Video: Hvordan fungerer såpe? 2024, September
Anonim

Oljesopp er veldig velsmakende sopp, men før du koser deg med en tallerken med disse soppene, må du rense dataene fra "skogstrofeer" på riktig måte. Rengjøring er en enkel oppgave, men det tar mye tid. Hvis du utfører prosedyren uten hansker, må du i fremtiden gjøre en stor innsats for å vaske hendene fra mørke flekker.

Image

Hvordan vaske hendene fra olje hjemme

Hvis samlingen av oljer eller rengjøring av disse soppene ble utført uten hansker, må du umiddelbart etter inngrepet vaske hendene grundig for å bli kvitt gjenstridig skitt. Det er bedre å bruke naturlige produkter som inneholder syre, siden syre er den ideelle flekkfjerner for "sopp" -forurensninger. For eksempel kan du bruke velling fra jordbær, jordbær, rips på hendene, la være et par minutter, og skyll deretter med vann og smør hendene med krem.

For mangel på bær kan du gni hendene med en skive sitron, eple eller tomat. Lysforurensning fjernes dermed med et smell. Du kan prøve å fjerne svært sta smuss med vegetabilsk olje. Fukt bandasjen med mye olje, gni den deretter med fingrene og håndflatene, og vask deretter hendene med såpe.

Hvordan vaske hendene fra olje etter såpe

Å vaske hender fra olje etter bruk av såpe er ikke en enkel oppgave, men det er gjennomførbart for alle. Det er nødvendig å suge hendene i 10-15 minutter i vann med tilsetning av sitronsyre (10 gram per liter vann), hvoretter med en stiv børste eller pimpstein for å gni steder med skitt. Avslutt, skyll hendene med rent vann og smør generøst med en nærende krem.