Logo no.decormyyhome.com

Et levende trehus av tre: fordeler og ulemper

Et levende trehus av tre: fordeler og ulemper
Et levende trehus av tre: fordeler og ulemper

Innholdsfortegnelse:

Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juli

Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juli
Anonim

Hvis du vet hvilken av trelasten som har flest ulemper og hvilke, kan mange feil unngås i ferd med å bygge et trehus. Disse bygningene er komfortable, holdbare, men til tross for at de er behandlet med flammehemmere, er de ustabile for effekten av brann.

Image

Ethvert hus, inkludert tre, har fordeler og ulemper. Og likevel er fordelene ved slike bygninger mye større. Det er flere populære materialer som moderne trehus blir reist fra: profilert tømmer, limt tømmer og runde tømmerstokker. Den første skiller seg fra den andre ved at den er laget av et enkelt trevirke, ikke lerreter limt sammen.

Fordeler med trehus

Den viktigste fordelen med trebygninger er deres miljøsikkerhet. Ikke bare det, dette byggematerialet anses som sunt. Spesielt gjelder dette sedertre, eik, bjørk. Hvis vi vurderer egenskapene til trevirke med tanke på bioenergi, er det perfekt egnet for boliglokaler. Husene derfra er varme, komfortable med riktig luftveksling.

Bygninger fra tømmer og tømmerstokker blir raskt reist. Denne trelasten har sine egne komponenter (koblingselementer), som lar deg akselerere installasjonen av vegger og gulv. Trehus er holdbare. Hvis strålen og påloggingsproduksjonen ikke passerte behandlingen av antiseptiske og brannhemmende forbindelser, må dette arbeidet utføres uavhengig. Trevarmens ledningsevne er lav, noe som sparer på isolasjonsmengden.